Solar Edge

SolarEdge 7K

Uit het oogpunt van duurzaamheid is het van belang maximaal rendement te halen uit je PV-installatie. Met de Power-Optimizers van SolarEdge wordt de focus gelegd op de systeemprestaties op module niveau. Het grote verschil met traditionele stringomvormers is het toepassen van de ‘optimizer’, een klein kastje –functionerend als MPP-tracker– dat per module of per 2 modules wordt gekoppeld. Door de focus te leggen op iedere module afzonderlijk ontstaat er geen negatieve invloed van de zwakkere modules (door plaatselijke schaduwval, prestatie tolerantieverschillen, temperatuursverschillen, transportimpact, etc.).
De terugverdientijden van PV-installaties eisen van zowel de aanbieder als gebruiker om vooruit te kijken en met innovatieve technieken maximale rendementen te behalen na 1, 5, 10 en 25 jaar.

Enphase

enphase-iq7-micro-omvormer

Met Micro-Omvormers werken  zonnepanelen onafhankelijk van elkaar. Een zonnepaneel in de schaduw heeft geen invloed op de opbrengst van de andere panelen. Elk paneel levert zo de maximale opbrengst. Ook is het plaatsen van een grote omvormer in uw woning is dan niet meer nodig. En een groot voordeel is tevens dat de gelijkspanning direct wordt omgezet naar bruikbare stroom. Dus geen hoogspanning op uw dak.

SMA Sunnyboy

sma-sunny-tripower-6-omvormer

SMA voor krachtige zonnestroominstallaties in privéhuishoudens. Het toestel combineert uitstekende omvormerprestaties met maximaal gemak en comfort voor zijn gebruikers. Dankzij geïntegreerde diensten en oplossingen voor het schaduwprobleem kan het toestel elke moeilijke situatie op het dak aan. Zo kunt u steeds op de Sunny Tripower rekenen voor een maximale opbrengst uit zonne-energie en verlaagt de installatie uw elektriciteitskosten.

Bedrijfsgegevens

Adresgegevens

Solar Systems Best B.V.
De Dintel 20
5684 PS Best

Handelsgegevens

KvK nummer 81156634 te Eindhoven
BTW nummer NL.861958937.B01

Contactgegevens

E-mailadres
info@solarsystemsbest.nl

Telefoonnummer
0499 44 55 11